De meest gerenommeerde professionele makelaar Rotterdam met kwalificaties inschakelen

De meest gerenommeerde professionele makelaar Rotterdam met kwalificaties nodig? Dan kan het soms nog lastig zijn. In de omgeving van Rotterdam zijn er namelijk veel verschillende makelaars actief, die niet allemaal dezelfde kwalificaties bezitten. Een makelaar als Ahuys in Rotterdam is wel altijd een goede om naar te gaan kijken. Maar welke verschillen zijn er dan tussen makelaars met en zonder kwalificaties? Onderstaande informatie toont jou aan waar je allemaal rekening mee kunt houden en hoe je deze verschillen leert ontdekken.

De meest gerenommeerde professionele makelaar Rotterdam met kwalificaties doet alles

De meest gerenommeerde professionele makelaar in Rotterdam met kwalificaties is de makelaar die je moet hebben als je op een goede en betrouwbare manier jouw woning wilt verkopen. Niet alleen zal deze namelijk alle kennis in huis hebben om jouw woning goed op de markt te krijgen, ook kan de makelaar meer taken van je overnemen. Je hoeft bijvoorbeeld niet meer naar verschillende personen op zoek te gaan om alles goed geregeld te hebben. Deze makelaars zijn namelijk tegelijkertijd ook taxateur en kunnen de juridische kant van een verkoop voor jou gaan regelen. Hierdoor blijf je met een contactpersoon zolang het proces loopt.

Na het kennismakingsgesprek aan de slag


Een professionele makelaar in Rotterdam inschakelen kan ervoor zorgen dat je een totaalpakket hebt. Nadat je zeker weet dat de makelaar bij je past, komt er een taxateur langs om de exacte waarde van de woning vast te stellen. Op basis van het rapport dat hieruit komt, kan de officiële vraagprijs vastgesteld worden. Zodra hier een goed beeld van is, zal de advertentie online komen te staan en zijn er foto’s van een professionele fotograaf bij geplaatst. Potentiële kopers kunnen jouw huis hierdoor direct vinden en een afspraak maken voor een bezichtiging.

Meer geld bij een andere makelaar


Hier zit het eerste verschil al tussen een professionele makelaar in Rotterdam met kwalificaties en de makelaars die deze kwalificaties niet hebben. Als je een andere makelaar inschakelt, moet je vaak namelijk ook nog een taxateur inschakelen. Hierdoor ben je twee keer kosten kwijt, terwijl het in principe ook door dezelfde persoon uitgevoerd kan gaan worden. Je kunt jezelf dus veel geld besparen door naar de gerenommeerde makelaars op zoek te gaan en hier een afspraak te maken om jouw woning te koop te zetten via deze makelaar.

Meer onderhandeling en meer succes gegarandeerd


Daarnaast zal er ook altijd een andere prijs uitkomen dan je verwacht had. Bij een gerenommeerde professionele makelaar in Rotterdam met kwalificaties wordt zoveel mogelijk onderhandeld, zodat je wellicht een bedrag krijgt dat dicht bij de vraagprijs ligt. Tenminste, als er niet goed overboden wordt boven de vraagprijs. Bij een makelaar met minder of geen kwalificaties zal er vaak minder onderhandeld worden, waardoor je ook geld gaat verliezen op de verkoop van de woning. Je moet voorkomen dat je zoveel mogelijk in de gaten houdt, zodat je nooit meer geld kunt gaan verliezen tijdens de verkoop van de woning.

Ahuys makelaars Rotterdam

Bergselaan 237, 3038 CB Rotterdam